Over ons bedrijf

A.B.M. (Antoin van den Bossche Machinery) is opgericht in 2018.
Maar met ruim 20 jaar ervaring, voortgekomen uit de bedrijven Cermax en Hermans – van den Bossche Mechanisatie (H.B.M).

Verkoop van machines

A.B.M. is dealer van diverse machines in de landbouw en veehouderij in Zeeuws-Vlaanderen en België

Onderhoud en reparatie

Met ons team van ervaren monteurs zorgen wij voor het onderhoud en reparatie aan uw landbouwmachines.

Service

Wij bieden de juiste service, zowel vanuit ons bedrijf in Schoondijke als op locatie onze klanten in de regio.

Meer dan 20 jaar ervaring in landbouwmechanisatie

Sinds 1998 kennis en ervaring in de verkoop, onderhoud en service van landbouwmachines, vanuit onze vertrouwde bedrijfslocatie in Schoondijke
(Zeeuws-Vlaanderen).

Over A.B.M.

A.B.M. BV (Antoin van den Bossche Machinery) is een mechanisatiebedrijf en handelsonderneming in landbouwmechanisatie, verrijkers, laders en heftrucks. Het bedrijf is gevestigd in Schoondijke (Zeeuws-Vlaanderen).

A.B.M. is voortgekomen uit de ondernemingen Hermans – Van den Bossche Machinery en Cermax. In 2018 is de keuze gemaakt om de ondernemingen te splitsen in een productiebedrijf (Cermax) en een handelsonderneming (A.B.M.)

Vanaf 2019 is A.B.M. onder de nieuwe bedrijfsnaam actief in de regio Zeeuws-Vlaanderen en België. De belangrijkste bedrijfsactiviteiten zijn het verkopen, onderhouden en repareren van landbouwmachines en machines voor ‘handling’ in diverse sectoren. De werkzaamheden worden uitgevoerd in de voormalige locatie van H.B.M.

Met ingang van 2019 zijn diverse dealerschappen bij A.B.M. ondergebracht. U kunt bij ons terecht voor de merken:

  • Cermax
  • Manitou
  • Mustang
  • Bednar
  • Jako
  • Jungheinrich
  • Masschio
  • VSS-Amac

Daarnaast beschikken wij over een zeer ruime voorraad aan onderdelen van AMAC-machines.

Bedrijfsgeschiedenis.:

Op onze bedrijfslocatie aan de Lange Heerenstraat in Schoondijke was sinds 1954 de Cebeco gevestigd.

In 1993 ontstond een samenwerkingsverband tussen Cebeco en Cehave, en werd het landbouwmechanisatiebedrijf SAMEC opgericht.

Na een periode van 5 jaar SAMEC werd per 1 januari 1999 H.B.M. opgericht: Hermans van den Bossche Mechanisatie, met Antoin van den Bossche en Rudy Hermans als vennoten. De kernactiviteiten waren de verkoop en service van landbouwmachines van gerenommeerde merken, zoals Deutz-Fahr, Massey-Ferguson, Lemken, Agrifac, Amac en nog enkele merken.

In 2008 werd de Belgische producent van transportbanden CERMAX overgenomen en de productie werd naar Schoondijke verplaatst. In augustus 2012 werd besloten om de landbouwmechanisatieafdeling te verkopen aan Abemec. Na die datum werden er enkel nog maar Cermax producten geproduceerd en verkocht.

Met ingang van 2019 is Cermax onder leiding van Rudy Hermans actief als productiebedrijf. De commerciële activiteiten van Cermax voor Zeeuws-Vlaanderen en België worden verzorgd door A.B.M. (Antoin van den Bossche Machinery). A.B.M. biedt een breed assortiment aan, door enkele dealerschappen te combineren met service, onderhoud en reparatiewerkzaamheden. 

 

Over A.B.M.:

A.B.M. (Antoin van den Bossche Machinery) B.V. is een landbouwmechanisatiebedrijf en handelsonderneming in landbouwmachines, verreikers, laders en heftrucks. Wij leveren u de machines voor de handelingen op en rond uw agrarisch bedrijf en voor lokaal transport. A.B.M. is gevestigd in Schoondijke (Zeeuws-Vlaanderen).

Contactgegevens:

Lange Heerenstraat 46
4507 BB Schoondijke (NL)
Tel. +31 (0)117 406 215 (algemeen)
Tel. +31 (0)6 515 639 93 (verkoop)
Mail. info@abm-machinery.nl (algemeen)
Mail. verkoop@abm-machinery.nl (verkoop)

Volg ons op Social Media: