Mustang

Mustang (onderdeel van Manitou) is gespecialiseerd in knikladers en schrankladers. A.B.M. is dealer van het Mustang assortiment in Zeeuws-Vlaanderen en België.

Mustang knikladers

Mustang knikladers. Uw rechterhand op uw erf, bedrijf of terrein.

De knikladers van Mustang zijn overal inzetbaar. Deze machines komen optimaal tot hun recht op zowel een landbouwbedrijf of veeteeltbedrijf als op een hoveniersbedrijf of bestratingsbedrijf. Mustang knikladers zijn compact en wendbaar, en zelfs op de krapste plaatsen gemakkelijk manoeuvreerbaar. Door de knikbesturing met een stuurhoek van 45 graden laten de knikladers een minimum aan spoorvorming achter.

De knikladers van Mustang combineren een hogere manoeuvreerbaarheid, flexibiliteit en hoge hefvermogens. Zo zijn ze uw ideale rechterhand op uw bedrijf. 

Hefvermogen tot meer dan 3.500 kg.

De knikladers zijn uiterst compact, maar daarom niet minder krachtig! Het maximale hefvermogen van een Mustang kniklader loopt op tot 3.535 kilogram, in het geval van het grootste model, de Mustang 708T, met telescopische arm.

Zeer wendbaar en manoeuvreerbaar:

Met de Mustang kniklader komt u op plaatsen die voor veel andere machines te krap zijn om te komen. Dit is mogelijk door de grote stuurhoek van 45 graden. 

Diversiteit aan voorzetapparatuur:

De kniklader beschikt over universele snelwissels, die geschikt zijn voor de meeste voorzetapparaten. Hierdoor zijn de mogelijkheden en combinaties zeer uitgebreid, voor elke klus of uitdaging! 

Mustang kniklader modellen:

Mustang AL106
Motorvermogen 24 pk
Breedte 0,86 m
Hefvermogen 873 kg
Mustang AL306
Motorvermogen 35 pk
Breedte 1,06 m
Hefvermogen 1600 kg
Mustang AL406
Motorvermogen 47 pk
Breedte 1,2-1,5 m
Hefvermogen 1800 kg
Mustang AL506
Motorvermogen 47 pk
Breedte 1,2-1,5 m
Hefvermogen 1990 kg
Mustang 608
Motorvermogen 65 pk
Breedte 1,64 m
Hefvermogen 2800 kg
Mustang 708
Motorvermogen 74 pk
Breedte 2,08 m
Hefvermogen 3300 kg
Mustang 608T
Motorvermogen 65 pk
Breedte 1,64 m
Hefvermogen 3012 kg
Mustang 708T
Motorvermogen 47 pk
Breedte 2,08 m
Hefvermogen 3535 kg

Mustang Schrankladers

Mustang schrankladers. Compact, manoeuvreerbaar en veelzijdig voor elke klus.

Mustang bouwde zijn eerste schranklader al in 1965. Sindsdien heeft Mustang een breed assortiment van schrankladers die bekend staan om hun bewezen sterkte en duurzaamheid.

Een schrankladers is een praktische machine, ideaal op een agrarisch bedrijf, hoveniersbedrijf, het lossen van schepen of op bouwterreinen. De Mustang schranklader is veelzijdig en uit te rusten met diverse voorzetstukken zoals onder andere een laadbak, pallet-lepels of schuifblad

De schrankladers van Mustang combineren een hogere manoeuvreerbaarheid, flexibiliteit en hoge hefvermogens. Zo zijn ze uw ideale rechterhand op uw bedrijf.

Hefvermogen tot meer dan 1000 kg.

De Mustang schrankladers zijn uiterst compact en manoeuvreerbaar, maar tevens zeer krachtig! Het maximale hefvermogen van een Mustang schanklader loopt op tot 1.169 kilogram, in het geval van het grootste model, de Mustang 2600R.

A.B.M. Machinery voorziet u graag van meer informatie.

Wij verstrekken u graag meer informatie over de mogelijkheden en het volledige assortiment aan schrankladers van Mustang. We adviseren de best passende machine voor uw bedrijfssituatie.

Neem contact met ons op voor meer informatie over Mustang machines.

Over Mustang

Mustang ging in de 19de eeuw van start als producent van toebehoren voor de landbouw om uit te groeien tot Mustang Compact Equipment, dé fabrikant van compacte uitrusting van de 21ste eeuw.

Het bedrijf stond in de beginjaren bekend onder de naam Owatonna Manufacturing Company en was één van de eerste die begon met de productie van wat we vandaag kennen als “schrankladers”. Sindsdien wist Mustang traditie te combineren met innoverende processen waardoor het vandaag een van de compleetste gamma’s compacte uitrusting kan aanbieden. Tegenwoordig is Mustang onderdeel van de Manitou organisatie.

 

Over A.B.M.:

A.B.M. (Antoin van den Bossche Machinery) B.V. is een landbouwmechanisatiebedrijf en handelsonderneming in landbouwmachines, verreikers, laders en heftrucks. Wij leveren u de machines voor de handelingen op en rond uw agrarisch bedrijf en voor lokaal transport. A.B.M. is gevestigd in Schoondijke (Zeeuws-Vlaanderen).

Contactgegevens:

Lange Heerenstraat 46
4507 BB Schoondijke (NL)
Tel. +31 (0)117 406 215 (algemeen)
Tel. +31 (0)6 515 639 93 (verkoop)
Mail. info@abm-machinery.nl (algemeen)
Mail. verkoop@abm-machinery.nl (verkoop)

Volg ons op Social Media: