Maschio

Maschio (onderdeel van de Mashio Gaspardo Group) is sterk in o.a. grondbewerking en klepelmaaiers. A.B.M. is dealer van het Maschio assortiment in Zeeuws-Vlaanderen.

Maschio Rotorkopeggen

Mashio Rotorkopeg Drago DC en DC Rapido. Een robuuste maar lichtgewicht rotorkopeg.

De Maschio Drago DC en DC Rapido rotorkopeggen voldoen aan de behoeften van kleine en middelgrote agrarische bedrijven.

De robuustheid, het lichte gewicht, het uitgebreide assortiment accessoires en de mogelijkheid tot gecombineerd gebruik met zaaimachines, maakt deze rotorkopeg tot een ideale machine voor tractoren met een vermogen tot ca. 150 pk.

Deze machine werkt tot een diepte van 28 cm en wordt in 2 varianten geleverd: De 2500 versie met een werkbreedte van 2,50 meter, en de 3000 versie met een werkbreedte van 3,00 meter.

  Mashio Rotorkopeg Dominator. Met een werkbreedte tot 4 meter.

  De Maschio Dominator rotorkopeggen zijn de ideale machine voor middelgrote agrarische bedrijven, om te gebruiken in combinatie met  tractoren met een vermogen van 120 pk (3000 versie) tot 200 pk (4000 versie).

  Deze machine werkt tot een diepte van 28 cm en wordt in 3 varianten geleverd: De 3000 versie met een werkbreedte van 3,00 meter, en de 3500 versie met een werkbreedte van 3,50 meter. En tenslotte de 4000 versie met een werkbreedte van 4,00 meter

   Maschio Grondfrezen

   Maschio SC Frees. De perfecte machine voor zware omstandigheden.

   De Maschio SC en SC PRO frezen voldoen aan de behoeften van middelgrote boeren en loonbedrijven. Het behoort tot de categorie grondfrezen die is ontworpen om te werken in bijzonder zware omstandigheden. Het nieuwe frame en het uitgebreide assortiment accessoires maken uitstekende resultaten mogelijk op elk type ondergrond. Deze frees is ontworpen om te werken met tractoren tot 170 pk.

   Drie rotoropties:

   Het belangrijkste kenmerk van de SC-grondfrees is dat het kan worden uitgerust met 3 verschillende rotortypes:

   1. Standaardbladrotor in normale werkomstandigheden
   2. Cobra rotor op droge en zeer harde ondergrond
   3. Condorrotor op steenachtige ondergrond.

   Product eigenschappen:

   • Zware landbouw en loonwerkersfrees voor tractoren tot 170 pk
   • Werkbreedtes van 230 – 300 cm
   • Met versnellingen 133-162-220 (540 rpm) en 181-246-300 (1000 rpm)
   • Met tandwielaandrijving en doorlopende aftakas
   • 6 messen per flens
   • Aanpik Cat 2

   Maschio Klepelmaaiers

   Maschio Giraffona klepelmaaiers. 

   De klepelmaaiers van Maschio zijn ontworpen, ontwikkeld en gefabriceerd met behulp van de beste technologieën voor maximale kracht en uitstekende prestaties in het veld.

   In de fabriek van Maschio-Gaspardo  gebruikt men de meest innovatieve en geavanceerde technieken op vlak van lasersnijden en robotlassen. Strenge kwaliteitscontroles en het gebruik van grondstoffen en onderdelen afkomstig van topleveranciers zorgen ervoor dat alle machines aan de hoogste productienormen voldoen.

   Om zowel de trillingen als het vermogen te verminderen en daarmee de levensduur van de klepelmaaier te verlengen, wordt elke afzonderlijke rotor elektronisch gebalanceerd in een speciaal ontworpen systeem met behulp van technologieën die voortdurend worden bijgewerkt.

   De Maschio Giraffona klepelmaaiers variëren qua werkbreedte tussen de 1210 en 257 cm. Alle modellen hebben een zelfreinigende achterrol die in twee standen kan worden ingesteld.

   Product eigenschappen Maschio Giraffona klepelmaaier:

   • Met externe tandwielkast speciaal voor het maaien van taluds
   • Met aanrijdbeveiliging
   • Met groothoekaftakas
   • Werkbreedtes van 210 – 260 cm
   • Tandwielkast 540 rpm met ingebouwde vrijloop
   • Verkrijgbaar met hamerklepels Kit 14 (standaard) of Y klepels Kit 15 (optioneel)
   • Hydraulisch verstek
   • Aanpik Cat 2-3

   Neem contact met ons op voor meer informatie over Maschio machines.

   Over Maschio

    

   De geschiedenis van Maschio begint echter al in het jaar 1964, wanneer de broers Egidio en Giorio hun eerste landbouwfrees maken in de schuur op het ouderlijk landbouwbedrijf. De eerste 10 jaren werd van hieruit geproduceerd en ontwikkeld. Ook de eerste stappen werden gezet om de Maschio produkten in het buitenland te vermarkten. In 1979 bleek de beschikbare ruimte te klein en werd overgegaan tot aankoop van de Terranova fabriek in Padova. Deze lokatie tesamen met het opkomen van de mechanisatie zorgden voor een enorme groei, zodanig dat al snel werd uitgekeken naar expansiemogelijkheden.  

   Vanaf 1994 met de overname van Gaspardo, volgen de ontwikkelingen zich dan ook in snel tempo op, zoals het opzetten van eigen productiecentra in Roemenie (2003), China (2004) en Indie (2011). Om het produktengamma te verruimen werd in 2013 de fabriek van Unigreen sproeiers overgenomen en in 2014 die van Feraboli hooibouwmachines. Ook werd er een vergaande samenwerking aangekondigd met een fabrikant van ploegen Moro.

   In 2013, het jaar van het 50 jarig bestaan van Maschio, resulteerde dit alles in een 60.000 tal verkochte machines in meer dan 100 landen voor een totaal omzet van 280 miljoen Euro. 

   Over A.B.M.:

   A.B.M. (Antoin van den Bossche Machinery) B.V. is een landbouwmechanisatiebedrijf en handelsonderneming in landbouwmachines, verreikers, laders en heftrucks. Wij leveren u de machines voor de handelingen op en rond uw agrarisch bedrijf en voor lokaal transport. A.B.M. is gevestigd in Schoondijke (Zeeuws-Vlaanderen).

   Contactgegevens:

   Lange Heerenstraat 46
   4507 BB Schoondijke (NL)
   Tel. +31 (0)117 406 215 (algemeen)
   Tel. +31 (0)6 515 639 93 (verkoop)
   Mail. info@abm-machinery.nl (algemeen)
   Mail. verkoop@abm-machinery.nl (verkoop)

   Volg ons op Social Media: