Manitou

Manitou is wereldwijd een van de meest vooruitstrevende fabrikanten van machines voor laden en lossen. A.B.M. is dealer van Manitou verreikers in Zeeuws-Vlaanderen.

Manitou MLT verreikers

Manitou MLT 625

Zoekt u een veelzijdige maar compacte verreiker op uw agrarisch bedrijf? Dan is de Manitou MLT-625 een goede keuze.

De Manitou MLT-625 verreiker heeft super compacte afmetingen. Met een hoogte van slechts 2 meter en een breedte van 1,82 meter rijdt u gemakkelijk uw loods of stal binnen en bereikt u eenvoudig de plaatsen die moeilijk bereikbaar zijn voor veel andere machines.

Deze verreiker heeft een totaal hefvermogen van 2,5 ton en een maximale hefhoogte van 5,90 meter.

Manitou MLT 635 Vario

Deze MLT635 Vario verreiker is een krachtige machine met een motorvermogen van 136 pk, 3500 kg hefcapaciteit en een hefhoogte van 6,08 meter. De variabele transmissie levert de perfecte combinatie tussen prestatie en nauwkeurigheid. De verreiker accellereert traploos naar de topsnelheid van 40 km per uur, soepel en snel. 

U stemt deze verreiker volledig af naar uw wensen, met het uitgebreide assortiment aan accessoires die verkrijgbaar zijn voor deze machine. Zo creëert u een hulpmiddel op uw bedrijf, die u vanaf dag 1 niet meer zal kunnen missen!

Manitou MLT 737-130 PS+

Zoekt u een efficiënte, performante en comfortabele machine? Dan is de MLT 737-130 PS+ perfect voor u! Deze verreiker werd specifiek voor de agrarische sector ontworpen en beschikt over een hefhoogte van 6,88 m en een hefvermogen van 3,7 ton.

Comfort voor alles: deze machine biedt u een gloednieuwe cabine met een eenvoudige toegang, een optimale zichtbaarheid, een JSM® (Joystick Switch and Move) op een zwevende armsteun, DSB’s (Double Switch Buttons) en een ideale geluidsisolatie voor langdurig gebruik.

Deze verreiker levert u uitzonderlijke resultaten dankzij haar Deutz 129 pk-motor en haar Powershift Plus-transmissie. Haar differentieel met een beperkte verschuiving, haar bodemvrijheid van 41 cm en haar automatisch reinigingssyteem voor de radiatoren zijn perfect aangepast aan gebruik in de landbouw.

Volledige assortiment Manitou landbouw verreikers

Manitou landbouw verreikers.

Manitou heeft met de MLT-serie verreikers het perfecte gamma aan producten voor boeren en loonbedrijven.

Wij hebben op deze pagina enkele modellen weergegeven, die veelvuldig gebruikt worden in de agrarische sector. Maar er zijn veel meer modellen van landbouw verreikers in het assortiment van Maniou. Bekijk het volledige assortiment op de website van Manitou. Uiteraard kunt u voor alle modellen verreikers bij ons terecht, wij leveren het volledige gamma.

Neem contact met ons op voor meer informatie over Manitou machines.

Over Manitou

 

De Manitou Group, wereldleider op het gebied van materials handling (alle terreinen), ontwerpt, produceert, distribueert en pleegt onderhoud op een breed assortiment apparatuur voor de bouw, de landbouw en de industrie.

Tot het productassortiment van de groep omvatten: verreikers, , semi-industriële en industriële heftrucks voor alle terreinen, hoogwerkers, telescoopladers, hoogwerkers, meeneemheftrucks, magazijntrucks en voorzetapparatuur.

Middels de merken Manitou, Gehl en Mustang en via een internationaal netwerk van 1.500 onafhankelijke dealers biedt de groep de beste waarde toevoegende oplossingen aan zijn klanten.

Over A.B.M.:

A.B.M. (Antoin van den Bossche Machinery) B.V. is een landbouwmechanisatiebedrijf en handelsonderneming in landbouwmachines, verreikers, laders en heftrucks. Wij leveren u de machines voor de handelingen op en rond uw agrarisch bedrijf en voor lokaal transport. A.B.M. is gevestigd in Schoondijke (Zeeuws-Vlaanderen).

Contactgegevens:

Lange Heerenstraat 46
4507 BB Schoondijke (NL)
Tel. +31 (0)117 406 215 (algemeen)
Tel. +31 (0)6 515 639 93 (verkoop)
Mail. info@abm-machinery.nl (algemeen)
Mail. verkoop@abm-machinery.nl (verkoop)

Volg ons op Social Media: