Jungheinrich

Jungheinrich is een van de marktleiders op gebied van heftrucks in Europa, zowel in LPG, diesel als elektrisch. A.B.M. is dealer van het Jungheinrich assortiment in Zeeuws-Vlaanderen.

Jungheinrich Diesel en LPG Heftrucks

 

Jungheinrich DFG/TFG 425/430/435.  Dé diesel- en LPG heftruck in de categorie van 2,5 tot 3,5 ton!

 

Deze robuuste, universeel inzetbare heftrucks met koppelomvormer (automaat) bieden hoge omslagprestaties bij alle transporttaken. In het bijzonder op middellange en lange afstanden komen de sterke punten van deze koppelomvormer goed tot hun recht: zacht en schokvrij rijden en hoog rendement van de koppelomvormer bij gemiddelde en hoge snelheid.

De wereldwijd, in harde omstandigheden beproefde Kubota motoren geven reeds bij lage toerentallen een hoog koppel. Uw voordeel: lager brandstofverbruik en minimale geluidsontwikkeling. De sterke motoren zijn speciaal op het gebruik in heftrucks toegesneden. Daarmee is een bijzonder hoge betrouwbaarheid en lange levensduur gegarandeerd. De voor het rendement geoptimaliseerde Jungheinrich aandrijfas met geïntegreerde, slijtvaste, natte lamellenrem staat voor hoge betrouwbaarheid en lage onderhoudskosten. Door de gekapselde constructie zijn omgevingsomstandigheden niet van invloed op de remwerking.

De functionele werkplek is helemaal toegesneden op de bestuurder. Het zicht is in alle richtingen optimaal. Beide kenmerken garanderen een geconcentreerd werken en scheppen de beste voorwaarden voor hoge prestaties gedurende de hele werktijd.

Met het speciale Jungheinrich contragewichtdesign ligt het eigen zwaartepunt fysiek optimaal, laag tussen de assen. Dat zorgt voor een hoge statische en dynamische stabiliteit.

Deze serie heftrucks is verkrijgbaar in een 2,5 ton uitvoering, een 3 ton en een 3,5 ton uitvoering. Zowel lichtere (vanaf 1,6 ton) als zwaardere (tot 5 ton) diesel en LPG-heftrucks van Jungheinrich zijn leverbaar vanuit ons assortiment. Informeer naar de mogelijkheden!

 

Jungheinrich Elektrische Heftrucks

Jungheinrich EFG 425K/425/430K/430/S30. Dé elektrische heftruck van 2,5 tot 3 ton.

De elektrische heftrucks uit de 4-serie met draagvermogens tot 3.000 kg zijn geschikt voor veelzijdige toepassingen binnen en buiten, vooral met de inzet van aanbouwapparatuur. Daarbij bereiken ze met het technologieconcept Pure Energy de optimale energie- en kostenefficiëntie bij de hoogste prestaties.

Door de inzet van de meest geavanceerde AC-draaistroomtechniek in combinatie met de compacte besturing en het compacte hydraulische aggregaat hebben we het verbruik significant kunnen verlagen en tegelijkertijd de omslagcapaciteit verhoogd. Dat bevestigen ook de volgens VDI-cyclus doorgevoerde metingen: bij de hoogste omslagcapaciteit verbruikt een nieuwe truck uit de EFG 4-serie tot 10 procent minder energie dan een vergelijkbaar model van de concurrent.

De toepassingsgerichte configuratie van de heftrucks met de variabele rij- en hefsnelheden uit de Efficiency en Drive&Lift Plus-modules biedt de beste oplossing voor uw transport- en stapeltaken op basis van de behoefte met een optimale energie-efficiëntie. De traploos instelbare stuurkolom en armleuning kunnen aan de grootte van de bestuurder worden aangepast. Dankzij de eenpuntsverstelling via twee verstelbare assen zijn de primaire bedieningselementen bijzonder eenvoudig individueel te verstellen. Bovendien zorgt de nieuwe compacte hefmast voor een aanzienlijk groter gezichtsveld en biedt de beste zichtverhoudingen op de markt. Dat wordt onder andere bereikt met compacte profielen, optimaal gepositioneerde kettingen en slangen en twee doorkijkvensters in de dwarstraferse.

Aan de rechter zijde is de truckcontour gesloten. Dat garandeert een maximale stijfheid en stabiliteit voor de hele constructie en schept vele opbergmogelijkheden voor bijvoorbeeld papieren en smartphone.

Uitontwikkelde concepten voor complexe en tegelijkertijd energiezuinige en kostenbesparende toepassingen maakt de EFG uit de serie 4 tot een universeel inzetbare heftruck voor binnen en buiten.

Deze serie heftrucks is verkrijgbaar in een 2,5 ton en 3 ton uitvoering. Zowel lichtere (vanaf 1ton) als zwaardere (tot 5 ton) elektrische heftrucks van Jungheinrich zijn leverbaar vanuit ons assortiment. Informeer naar de mogelijkheden!

Neem contact met ons op voor meer informatie over Jungheinrich machines.

Over Jungheinrich

 

Jungheinrich is hét antwoord op logistieke vraagstukken op het gebied van intern transport en opslagsystemen. Al sinds 1953 bieden wij alle denkbare producten en diensten ‘rondom de heftruck’. Voor heftrucks, magazijntrucks, magazijnstellingen, service en onderhoud is Jungheinrich het grootste merk in Europa. Met wereldwijd meer dan 16.000 collega’s en vestigingen in meer dan 35 landen vormen zij een innovatief, toonaangevend bedrijf.

Over A.B.M.:

A.B.M. (Antoin van den Bossche Machinery) B.V. is een landbouwmechanisatiebedrijf en handelsonderneming in landbouwmachines, verreikers, laders en heftrucks. Wij leveren u de machines voor de handelingen op en rond uw agrarisch bedrijf en voor lokaal transport. A.B.M. is gevestigd in Schoondijke (Zeeuws-Vlaanderen).

Contactgegevens:

Lange Heerenstraat 46
4507 BB Schoondijke (NL)
Tel. +31 (0)117 406 215 (algemeen)
Tel. +31 (0)6 515 639 93 (verkoop)
Mail. info@abm-machinery.nl (algemeen)
Mail. verkoop@abm-machinery.nl (verkoop)

Volg ons op Social Media: